Kosár: még üres a kosarad

VNS GeoBox G-303

3D aktív/passzív processzor

139 900 Ft Akciós ár! VNS
Kedvezmény: 60 000 Ft
Garancia: 1 év
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: 1-2 nap

Professzionális High-End processzor passzív 3D vetítéshez. A jobb és bal szemnek szánt képeket szétválasztja a lejátszóból érkező 3D jelből, ezt továbbítja a vetítőknek.

A lejátszóból származó HDMI-jelből az erősítőnk feldolgozta a hangot, és továbbküldi kimenetén a képet érintetlenül, vagy esetleg annak is megváltoztatva valamelyik paraméterét, de mindenképpen meghagyva a 3D formátumot (alapvetően a frame packed-et). Ahhoz, hogy két projektorral vetíthessünk egyszerre a két szem számára, az adatfolyamban egymás után érkező bal/jobb szemnek szánt képkockákat szét kell választani, és szükségünk van végeredményként két, immár nem frame packed formátumú, gyakorlatilag „hagyományos” 2D-s videójelre. Ezt a feladatot jelenleg egy külön eszköz, a 3D videóprocesszor végzi. Egy vagy több bemenettel (pl. DVI, HDMI, DisplayPort) rendelkezhet, amelyek lehetőleg minél több 3D formátumot kezeljenek, ne csak a Blu-ray 3D-t. Két kimenettel (alapvetően HDMI) bír, amelyeket már közvetlenül a két egyforma projektorunkhoz vezethetünk. M a tajvani GeoBox processzorokat – jelenleg két modellt – kínáljuk a passzív 3D házimozihoz, részletesen lásd a termékek adatlapján!


Professzionális High-End 3D-processzor. 10-bites színmélység, dupla projektorkimenet. Passzív és aktív 3D támogatása. Tökéletes szinkron algoritmus a passzív 3D bal és jobb képének teljesen egyidejű megjelenítése érdekében. Finom képváltás forrás, vagy bejövő képfrekvencia változása esetén. Komponens videójel (YBbPr) videójel fogadása a DVI-I-porton keresztül. Max. felbontás: 1920×1080 pixel minden bemeneten. Tömörítés nélküli 2560×1600 és 3840×1080 pixeles felbontás fogadása a DVI-I bemeneten. Videókimenet felbontása max. 1080p és 2048×1080 pixel.

Videóbemenetek: 2×HDMI, 1×DVI-I (DualLink DVI és VGA, HDMI támoagatással)
Videókimenetek: 2×HDMI (bal/jobb)
Hangbemenet: 3,5"-es sztereó jack, HDMI csatlakozók hangbemenete
Hangkimenet: 3,5"-es sztereó jack, HDMI

 


Gyártó weboldala: link...

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Hírek:
» Elindult a Passzív3D.hu oldal! [2014-06-24]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu