Kosár: még üres a kosarad

Ubiquiti Switch UniFi 8 port PoE 60W

Unifi 8 portos Switch

42 723 Ft Ubiquiti
Garancia: 1 év
Elérhető: 1-5 nap

A gyors hálózatok kiépítése igazán könnyű feladat a UNIFI (PoE) switchével. 8 gigabites portot integrál, amelyek közül 4 támogatja az IEEE 802.3af szabványt . A switch képes az összes rákötött eszköz és a hálózat egyéb pontjai közötti kapcsolatot mindennemű lassulás vagy akadozás nélkül kezelni, így egy forgalmas csomópontként is megállja a helyét. Ez igazán hasznos például a távoli hozzáférési pontok (AP-k) esetén, illetve 24/7 felügyeleti kameráknál is - mindeközben az adatok és az elektromos áram egyetlen kábelen továbbítódnak (PoE).

Unifi 8 portos Switch egy teljes menedzselhetőséggel rendelkező, robosztus teljesítményt nyújtó hálózati kapcsoló.

A készülék négy 802.3af PoE porttal ellátott modell, aktív érzékelésű PoE portjai portonként 15,4 Watt tápellátást képesek biztosítani. A nem blokkolt adatátviteli sebesség, akár 8 Gbps is lehet.

Multi-Site Management támogatással is rendelkezik, egyetlen Unifi készülék a felhőben képes kezelni több Unifi site-ot, egyetlen interfacen keresztül. Minden site logikailag el van választva, így rendelkezik önálló hálózati menedzsmenttel, konfugirációval, statisztikákkal és adminisztrációs fiókkal.

Műszaki adatok

  • 8 db Gigabit Ethernet port (4db POE)
  • Méret: 148.0 x 99.5 x 30.7 mm
  • súly: 432g


Gyártói weboldal: link...
Angol nyelvű kézikönyv: link...
Angol nyelvű adatlap: link...

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu