Kosár: még üres a kosarad

Sonnet Carapace PB G4/MB Pro

Apple PowerBook G4/MacBook Pro billentyűvédő

5715 Ft (utolsó ár) Sonnet
Garancia: 1 év
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!
Macintosh

A Sonnet szívén viseli azon Macintosh felhasználók sorsát, akik szívükön viselik kedvenc számítógépük sorsát. Ha aggódsz a billentyűk tisztántartásáért, nem szívesen takarítod a rések közé szorult port és morzsadarabokat, valamint kénytelen vagy (esetleg szeretsz) a gépet használva étkezni, akkor a Sonnet-féle „páncél” (Carapace) egy kötelező termék a géped számára....

A Sonnet szívén viseli azon Macintosh felhasználók sorsát, akik szívükön viselik kedvenc számítógépük sorsát. Ha aggódsz a billentyűk tisztántartásáért, nem szívesen takarítod a rések közé szorult port és morzsadarabokat, valamint kénytelen vagy (esetleg szeretsz) a gépet használva étkezni, akkor a Sonnet-féle „páncél” (Carapace) egy kötelező termék a géped számára.

Tökéletesen illeszkedik a billentyűkre, akár egy véletlenül  kiömlött ital is túlélhető a segítségével. Használat közben nem kell levenni, tökéletesen lehet ezen keresztül gépelni, talán még tetszeni is fog a billentyűk puhább érzete. Ha elzsírosodik, elkoszolódik, egyszerűen meleg vízzel lemosható a csap alatt kézmosó folyadék vagy szappan segítségével, és száradás után újra használható.

Mivel teljesen átlátszó, szinte észrevétlen marad használat közben is, nem változttja meg az Apple billentyűzetek különleges és egyedi megjelenését. Valamennyi laptopra és asztali billentyűzethez kapható kompatibilis verzió, amelyek mindegyike illik az amerikai és a magyar billentyűzetekhez is – univerzális kialakításuknak köszönhetően.

A 2008 végén megjelent Unibody (egybeöntött aluminium) készülékházas MacBook Pro-k billentyűzete csak színben változott, így azokhoz is használható ez a billentyűvédő.

Gyártó weboldala: link...

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu