Kosár: még üres a kosarad

Sonnet Carapace Desktop White

Apple Keyboard/Wireless Keyboard billentyűvédő

4700 Ft Akciós ár! Sonnet
Kedvezmény: 1000 Ft
Garancia: 1 év
Elérhető: raktárról
Macintosh
» Budapest: raktáron
» Szeged: 1-2 nap

Ezeket is nézd meg:

Szinte láthatatlan billentyűvédő gumi. Nem csak véd por, zsír és folyadékok ellen, de kellemesebbé és halkabbá is teszi a billentyűk lenyomását. Szappanos vízben könnyen lemosható.

A Sonnet szívén viseli azon Macintosh felhasználók sorsát, akik szívükön viselik kedvenc számítógépük sorsát. Ha aggódsz a billentyűk tisztántartásáért, nem szívesen takarítod a rések közé szorult port és morzsadarabokat, valamint kénytelen vagy (esetleg szeretsz) a gépet használva étkezni, akkor a Sonnet-féle „páncél” (Carapace) egy kötelező termék a géped számára.

Tökéletesen illeszkedik a billentyűkre, akár egy véletlenül  kiömlött ital is túlélhető a segítségével. Használat közben nem kell levenni, tökéletesen lehet ezen keresztül gépelni, talán még tetszeni is fog a billentyűk puhább érzete. Ha elzsírosodik, elkoszolódik, egyszerűen meleg vízzel lemosható a csap alatt kézmosó folyadék vagy szappan segítségével, és száradás után újra használható.

Mivel teljesen átlátszó, szinte észrevétlen marad használat közben is, nem változttja meg az Apple billentyűzetek különleges és egyedi megjelenését. Valamennyi laptopra és asztali billentyűzethez kapható kompatibilis verzió, amelyek mindegyike illik az amerikai és a magyar billentyűzetekhez is – univerzális kialakításuknak köszönhetően.

Ez a Carapace modell a fehér színű Apple Keyboard-ra (átlátszó plexi hátlappal), és annak vezeték nélküli (Wireless) testvérére passzol.

Gyártó weboldala: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Sonnet Carapace Alu – Apple Alu Keyboard billentyűvédő
» Sonnet Carapace Aluminium Wireless – Apple Aluminium Wireless Keyboard billentyűvédő

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu