REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)
 • REVO SuperSystem (dió-ezüst)

REVO SuperSystem (dió-ezüst)

WEB/FM/DAB/USB/AUX/BT rádió és zenelejátszó

238 950 Ft (utolsó ár) REVO
Garancia: 2 év
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!
Windows Macintosh Linux

Ezt is nézd meg: REVO SuperSystem (Shadow Edition) WEB/FM/DAB/USB/AUX/BT rádió és zenelejátszó

A gyönyörű hangjának köszönhetően fantasztikusan sikeres SuperConnect továbbgondolt testvére, amely immár 2.1-es hangrendszerként is használható, mivel sztereó hangszórói mellett az alján egy 40 wattos mélysugárzó is található. Ráadásul optikai bemenettel is rendelkezik (24 bites, 96 KHz-es jelet is feldolgozó Silicon Frontier DAC-kal), így erősítőként is használható pl. set-top-boxhoz, játékkonzolhoz, tévéhez. Nem csak hálózatól, de akár USB-s háttértárról is számos zenei formátumot képes lejátszani. Méretéhez képest nagyon hangosan is képes szólni, főleg a mély hangjai meggyőzőek.

A REVO SuperSystem egy nagyon sokoldalú hálózati (wifi, ethernet, Bluetooth) és USB-s zenelejátszó, rádióvevő és digitális aktív hangrendszer. Tökéletesen megmunkált készülékházban búvik meg két kiváló minőségű 89 mm-es hangszórója (Balanced Mode Radiator™ elven működő, ilyet eddig csak a K2 és SuperConnect modellekben hallhattunk) és külön álló mélysugárzója, melyeket D-osztályú digitális erősítője hajt meg. Ha nagyobb erősítőn szeretnénk élvezni a zenét, a hátlapi analóg vagy optikai digitális hangkimenetek használhatók erre a célra.

Nézzük sorban az előlapi 2,7"-es OLED kijező és a távirányító segítségével kiválasztható működési módokat, funkciókat:

1. FM-rádió. Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterből, a kijelzőn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekből bármikor bármelyikre válthatunk.

2. DAB és DAB+ digitális rádió. Magyarországon sajnos még gyerekcipőben jár a földfelszíni digitális rádiózás, de jelen írás pillanatában – 2015 decemberében – Budapesten és környékén 7 csatorna már elérhető a CD-lejátszókon megszokott tökéletes minőségben is (MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók Rádió, Klub Rádió, Mária Rádió, Lánchíd Rádió, Class FM).

3. Internetrádió. Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperSystem-en is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyűjtött, folyamatosan frissülő több, mint 24 ezer nemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszón definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és műfaj szerint rendszerezve is böngészhető, de kereshetünk akár tetszőleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyőn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekből tetszőleges mennyiségűt felvehetünk a kedvencek közé, hogy később ne kelljen keresgélni utánuk.

4. Hálózati (wifi) zenelejátszó. Valamennyi REVO UPnP/DLNA-szervereket képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a SuperSystem-et, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linux alatt is futtathatóak (pl. ServiioXMBCMediaTombPS3MediaServerTVMOBiLiPLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttműködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerűbb lejátszható: MP3, WMA, WAV, Real Audio, AAC, FLAC. A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben. Ha Synology-ról játszunk le a SuperSystem-mel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperSystem is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati lejátszó, így akár egy webböngésző, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows Mobile) Audio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást!

5. Bluetooth hangszóró. Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lévő zenéket akár CD-minőségben is streamelhetjük a SuperSystem-re mivel az aptXŸ kódolást is támogatja.

6. Aktív hangszóró. A hátlapon található 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkező zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperSystem. Most először azonban a REVO rádiók történetében, már optikai digitális bemenetet is találunk a készüléken. Az ide csatlakoztatott digitális forrás jele egy 24-bites, 96 KHz-es Frontier Silicon DAC-hoz továbbítódik a rádió belsejében, így set-top-boxhoz, játékkonzolhoz, CD/DVD-lejátszóhoz is használható, mint digitális erősítő és hangfalrendszer.

7. USB-s zenelejátszó. Sok év után a SuperSystem az első REVO, amelyen megint van USB-bemenet (az előlap bal első sarkában), ahová zenefájlokat tartalmazó pendrive-ot, USB-s HDD-t csatlakoztathatunk, de telefon, tablet töltésére is használható. Az USB-s lejátszást is vezérelhetjük az új UNDOK :) nevű távvezérlő alkalmazással.

8. Asztali ébresztős óra. Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc), és két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra vagy normál csengőhangra. Az ébresztési hangerő mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétlődő ébresztési időpont, összesen kettő is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetről is képes szinkronizálni az időt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, az előlap fém felületének megérintésével az előre beállított időtartam – szundikálás – után megismétlődik a ébresztő. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális időt és dátumot, valamint az is látható a kijelzőn, hogy van-e beállított ébresztésünk.

9. Spotify Connect. Az egyik legnépszerűbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhető a SuperSystem-ről. Ennek segítségével több, mint 30 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc előadóinkat követhetjük, stb. Részletesen lásd korábbi hírünkben! A Spotify okostelefonos alkalmazását (Spotify Connect technológia) használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lévő lejátszási lista alapján hallgatott műsor a SuperSystem PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.

10. A 2021. szeptemberétől gyártott REVO rádiók már nem csak a Spotify Connect, de az Amazon Music, a Qobuz, a Deezer, a Napster és a Tidal online zenetárak szolgáltatásait is képesek elérni az előfizetéssel rendelkező, megfelelő országban lakó (tehát ahol az adott szolgáltatás jelenleg elérhető) felhasználók számára. Viszont az új széria már NEM HASZNÁLHATÓ multiroom rendszerként, nem lehet csoportokba rendezni és szinkronizált lejátszást indítani.

A SuperSystem főbb paraméterei:

 • Méretek: 430×165×220 mm
 • Súly: 9,8 kg
 • Erősítőteljesítmény: 3×40 watt
 • Kijelző: csak bekapcsolva látható grafikus OLED


Gyártó weboldala: link...
UNDOK távvezérlő app Androidra: link...
UNDOK iOS-re: link...
Magyar nyelvű REVO leporelló (2013–2014): link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» REVO SuperSystem (Shadow Edition) – WEB/FM/DAB/USB/AUX/BT rádió és zenelejátszó

Jelmagyarázat:

igen igen
nem nem
talán opcionális/nincs adat
Audio tulajdonságok

igen  MP3 stream
igen  AAC stream
igen  MP3
nem  AC3
nem  DTS
nem  Dolby Digital Plus
nem  Dolby TrueHD, Dolby Atmos
nem  DTS-HD
nem  Auro-3D
nem  M3U playlist kezelése
nem  PLS playlist kezelése
nem  CUE playlist kezelése
nem  Apple AirPlay kompatibilitás
nem  AAC
nincs adat  OGG/Vorbis
igen  Apple Lossless (ALAC)
igen  FLAC
igen  WAV
nem  DSD
igen  WMA 9
nem  WMA 9 DRM 10
igen  Podcast
igen  FM-rádió
igen  DAB/DAB+ rádió
nem  Audio CD lejátszása


Hálózati tulajdonságok

igen  Wi-Fi 3 (802.11g)
nem  Wi-Fi 4 (802.11n)
nem  Wi-Fi 5 (802.11ac)
nem  Wi-Fi 6 (802.11ax)
igen  Ethernet 100 Mbit/s
nem  Ethernet Gigabit
nem  Ethernet 10Gbit
nem  Wake-on-LAN
igen  Internet rádió vétele
igen  DLNA
igen  Bluetooth kapcsolat
igen  Bluetooth aptX
nem  Z-Wave
nem  Torrent kliens


Kijelző, kezelőgombok, távvezérlés

igen  ID-TAG olvasás
nem  Dalszöveg megjelenítése (.lrc)
nincs adat  Album borítójának megjelenítése
igen  Szöveges kijelző (alfanumerikus)
nem  Színes kijelző (grafikus)
nem  Beépített jukebox
igen  Infra távvezérlő
nincs adat  Rádiós távvezérlő
igen  Saját készülékgombok
nem  Billentyűzet csatlakoztatható


Csatlakozók

igen  fejhallgató-kimenet
igen  Sztereó RCA
nem  5.1-es RCA
nem  7.1-es RCA
nem  Szimmetrikus XLR-kimenetek
nem  S-videó
nem  HDMI 1.2
nem  HDMI 1.3
nem  HDMI 1.4
nem  HDMI 2.x
nem  Kompozit videó
nem  Komponens videó
nem  Scart csatlakozó
nem  VGA csatlakozó
nem  DisplayPort csatlakozó
igen  Toslink (optikai) digitális
nem  Koaxiális digitális
igen  Belső wifi-antenna
nem  Külső wifi-antenna
nem  DVB-T antennabemenet
nem  DVB-C antennabemenet
igen  RJ-45 csatlakozó
nem  Dupla RJ-45 csatlakozó
nem  4 darab RJ-45 csatlakozó
nem  10 Gbites csatlakozó
nem  Dupla 10 Gbites csatlakozó
nem  Belső SATA csatlakozó
nem  Külső eSATA csatlakozó
nem  Külső mini SAS csatlakozó
nem  Thunderbolt csatlakozó
nem  Thunderbolt 2 csatlakozó
nem  Thunderbolt 3 csatlakozó
nem  Bővítőegység-csatlakozó
nem  FireWire 400-as csatlakozó
nem  FireWire 800-as csatlakozó
nem  USB 1.x csatlakozó
igen  USB 2.0 csatlakozó
nem  USB 3.0 csatlakozó
nem  USB 3.1 csatlakozó
nincs adat  FAT 16 fájlrendszer kezelése
igen  FAT 32 fájlrendszer kezelése
nincs adat  ExFAT fájlrendszer kezelése
igen  NTFS fájlrendszer kezelése
nincs adat  Ext2/3/4 fájlrendszer kezelése
nincs adat  HFS+ fájlrendszer kezelése
igen  Külső tápegység
nem  Belső tápegység
nem  Dupla (redundáns) belső tápegység
nem  Akkumulátoros üzemeltetés
nem  iPod dock funkció
igen  Előlapi csatlakozók is
nem  SD kártyaolvasó


Szoftvertámogatás

nem  Windows program (gyári) mellékelve
igen  Windows program (nem gyári) elérhető
nem  Windows alatt program nélkül is használható
nem  Mac program (gyári) mellékelve
igen  Mac program (nem gyári) elérhető
nem  Mac alatt program nélkül is használható
nem  Linux program (gyári) mellékelve
igen  Linux program (nem gyári) elérhető
nem  Linux alatt program nélkül is használható
nem  Android használható rajta
igen  Frissíthető firmware

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Hírek:
» REVO firmware-frissítés a láthatáron! [2021-06-07]
» Újabb díjakat kaptak a Revo zenelejátszók! [2017-11-22]
» Árcsökkenés a díjnyertes REVO zenelejátszóknál! [2017-08-22]
» REVO frissítés ALAC-lejátszással, SuperConnect Shadow Edition [2016-09-21]
» Még szuperebb SuperConnect [2015-09-21]

Tesztek:
» Geeks.hu - Kipróbáltuk: Revo SuperSystem [2016-01-22]

Tudástár cikkek:
» Milyen médialejátszót, zenelejátszót vegyek a NAS mellé? [2018-02-01]
» aptX hangformátumok [2016-03-13]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu