ComfortClick bOS PRO License

Pro licenc ComfortClick szoftverhez

Érdeklődj! ComfortClick
Garancia: élettartam
Elérhető: raktárról
» Budapest: raktáron
» Szeged: 1-2 nap

 

2-felhasználós licenc kód, amely lehetővé teszi, hogy saját hardvert használjunk a bOS vezérlőszoftver futtatásához. Windows 7, 8 vagy 10 operációs rendszert futtató számítógépekre telepíthető. Természetesen, a géphez szükség lehet valamilyen interfészre (pl. Z-Wave, KNX, Modbus, RS232) is, ha otthonautomatizálási rendszer vezérlőközpontjaként szeretnénk használni. A licenc az adott hardverhez lesz regisztrálva, később másik eszközre nem vihető át ingyenesen! Ingyenes, 30 napos próbaverzió elérhető, ha vásárlás előtt szeretnénk tesztelni a rendszerünket.

 

A ComfortClick bOS (Building Operation System) egy különleges, a legnépszerűbb otthonautomatizálási szabványokat támogató rendszer. Leglényegesebb eleme a szerver, amelynek állandóan futnia kell valamilyen hardveren (pl. a ComfortClick saját vezérlőközpontjain). A szerver azonban Windows alapú saját számítógépünkre is telepíthető, használatát gyakorlatilag ezzel a licenccel vásárolhatjuk meg, 2 felhasználó számára. A többi szoftver (Android, iOS és Windows kliensek, Windows-os konfigurátor) ingyenesen letölthető, hiszen a szerver nélkül nem használhatóak.

Minimális rendszerkövetelmények:

  • Windows 7, 8, 10 (.NET 4.5 vagy magasabb verzió)
  • 1 GHz vagy gyorsabb órajelű x86, x64 vagy ARM processzor
  • 1 GB RAM
  • 32 GB háttértár

A licenc az adott hardverhez lesz regisztrálva, később másik eszközre nem vihető át ingyenesen! 30 napos próbaverzió elérhető, ha vásárlás előtt szeretnénk tesztelni a rendszerünket. Ezt a licencet megvásárlásakor emailben küldjük, nincs fizikai termék.

Ha komplett (hardware+software) megoldást szeretnél telepítgetés nélkül, válaszd a ComfortClick vezérlőközpontjait, amelyek árába be van építve az előre telepített szerverszoftver is, és különböző feladatokra különböző processzorral és teljesítménnyel kaphatóak. Viszont nem javasoljuk a ComfortClick megoldásait kezdőknek, és egyszerű feladatok megoldásához! Inkább szakemberrel végeztessük el a telepítést, és olyan környezetben használjuk, ahol már meglévő különböző rendszereket kell illeszteni az új központhoz, illetve kifejezetten bonyolult, nagy méretű épületekről van szó.

 

Termék weboldala: link...
Angol nyelvű adatlap: link...
Ingyenes próbaverzió (30 napos) letöltése: link...

 

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Hírek:
» „Épület operációs rendszer” az igazán okos épületekhez [2020-06-14]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu