Kosár: még üres a kosarad

Artwizz CarPlug USB-C 18W Pro

12-24V USB-s töltő járművekbe

5990 Ft Artwizz
Garancia: 1+1 év
Elérhető: 1-3 hét

Ezeket is nézd meg:

USB-C csatlakozóval rendelkező autós töltő (akár 24V-os akkumulátort használó munkagépekhez is), amely különlegessége a Qualcomm Quick Charge™ technológia, amely extra gyors töltést biztosít az ezzel kompatibilis mobilokhoz (pl. Samsung Galaxy S8, Huawei P10, Apple iPad Pro, iPhone 8, iPhone 9 Plus, iPhone X). Akár 18 Wattos teljesítmény leadására is képes (12V/1,5A).

Az autóban használva is vigyázz értékes mobiljaidra, ne csatlakoztasd őket megbízhatatlan, névtelen kínai gyártók töltőire! Az Artwizz szivargyújtós töltője támogatja a legújabb gyorstöltési megoldást a Qualcomm-tól, így a legjobb fali töltők teljesítményét élvezhetjük az autóban is, ahol talán még fontosabb a mobilok lehető leggyorsabb töltése.

Az USB-C csatlakozó a legújabb mobilokhoz készült, de megfelelő USB-kábellel akár Lightning vagy microUSB-s eszközök is csatlakoztathatóak. 

Ha egy minden járműben biztonságosan használható autós USB-s töltőt kerestél kedvenc mobil eszközeid tökéletes töltéséhez, most megtaláltad! Ha pl. iPad Pro-d van, gyorsabban töltheted az autóban, mint az Apple-féle 12 Wattos eredeti fali töltővel!

 

A termék weboldala: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Griffin PowerJolt Micro – iPod, iPhone, iPad autós töltő
» Griffin PowerJolt – iPod, iPhone, iPad autós töltő

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu