Kosár: még üres a kosarad

Synology Docker DSM license pack

1 éves Docker DSM licenc

18 800 Ft (utolsó ár) Synology
Garancia: élettartam
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!

Ezt is nézd meg: Synology Virtual DSM License Pack 3 éves Virtual DSM licenc

A Docker virtualizációs környezeten belül (DSM 6.0-tól) akár egy vagy több virtuális DSM is telepíthető a kompatibilis NAS-ra. Alaphelyzetben csak egy. A Docker DSM licenc segítségével 1 éven át további DSM használható a Docker-ben. A Docker virtualizáció használatához Btrfs fájlrendszer szükséges, így nem minden Synology-n használható (bár a DSM 6.2 megjelenésével már nem csak az Intel processzoros NAS-ok használhatják a Btfs-t).

 

A Virtuális DSM és a Docker-en belüli DSM különbségeiről EZ a weboldal tájékoztat. Alapvető különbség, hogy a Docker-ben futtatott virtuális DSM-ek jóval kevesebb erőforrást igényelnek, így egy erősebb NAS-on akár 45 darab is futtatható – 44 licenc megvásárlása után.

Ha az 1 éves licenc lejárt, és nem hosszabbítottuk meg időben, akkor leállnak azok a virtuális DSM-ek a Docker-ben, amelyekhez már nincs aktív licenc. A leállt DSM-ek bármikor újraindíthatóak, ha megvesszük a szükséges licenct hozzájuk.

A Virtual Machine Manager megjelenésével újabb – sokoldalúbb – lehetőségünk is van virtuális Disk Station Manager használatára, de ahhoz is licenc (ráadásul drágább) szükséges.


A termék magyar weboldala: link...

Kapcsolódó/ajánlott termékek a webshopban:

» Synology Virtual DSM License Pack – 3 éves Virtual DSM licenc

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu