Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Sonos + Spotify nyereményjáték

Sonos + Spotify nyereményjáték

2016. december 19.  16:00
|

Bár Magyarországról nem játszhatunk, de azt gondoljuk, sok olvasónknak van külföldön élő/dolgozó rokona, ismerőse, így érdekes lehet mégis a hír. Playlist Potluck, azaz kb. „lejátszási lista party” a neve a Sonos és a Spotify most indult nyereményjátékának, amelybe Spotify fiókkal (akár csak ingyenessel is) rendelkező, 18 évnél nem fiatalabb felhasználók nevezhetnek be. Állítsd össze barátaiddal a kedvenc zenéid listáját, a Sonos biztosítja a zenelejátszókat és egy sztárszakácsot a bulihoz!

A játék november 15-én kezdődött és december 31-én éjfélig tart. A nyerteseket véletlenszerűen választják ki, tehát nem szempont, hogy mennyire „ütős” lejátszási listát állítunk össze a haverokkal. A nyereményért az alábbiak szerint szállhatunk versenybe:

  1. EZEN az oldalon kattintsunk a fekete alapú Connect with Spotify linkre!
  2. A felugró ablakban jelentkezzünk be meglévő Spotify fiókunk adataival, vagy regisztráljunk egy fiókot, ha még nem rendelkezünk vele! Ha most regisztrálunk, akkor ki kell tölteni a szükséges adatlapot valós adatainkkal.
  3. Ha beléptünk a Spotify-ra, létre kell hoznunk egy új lejátszási listát (playlist), amihez legalább 5 dalt hozzá kell adnunk.
  4. A lejátszási listát megoszthatjuk Spotify-t használó ismerőseinkkel a Spotify appon belül, vagy a játék weboldalán ITT.
  5. Az immár megosztott lejátszási listákat bárki szerkesztheti, bővítheti a barátaink közül, de természetesen mi magunk is módosíthatjuk.

 

Főnyeremény (országonként 1 győztes): A Sonos a győztesnek és legfeljebb 9 vendégének egy híres séf által prezentált vacsorát szolgál fel az otthonában. No, és 2 darab Sonos PLAY:5-öt, 2 darab PLAY:1-et és 1 SUB-ot is kap a nyertes a házibulihoz, amely lejátszókat természetesen meg is tarthat örökre!

További nyeremények (országonként 10 nyertes): Sonos indulókészlet, 2 darab PLAY:1 lejátszóval.

Játszani az alábbi országokban lehet: Ausztrália, Kanada, Németország, Franciaország, Amerikai Egyesült Államok, Hollandia, Dánia, Svédország, Egyesült Királyság. Sok sikert kívánunk a játékra jelentkezőknek, aki nyer az olvasóink közül, kérjük ossza majd meg velünk az örömhírt! A győzteseket 2017. január 20. körül emailben értesítik. A főnyeremény partyt 2017 január és március között kell megtartani majd, a pontos dátumról a győztessel fog megállapodni a Sonos.

Az alábbi videóban Danny Bowien, Iñaki Aizpitarte, April Bloomfield, Sean Brock és Anthony Bourdain híres mesterszakácsok beszélnek az ételekhez és a zenéhez fűződő kapcsolatukról a Van Halen, Wille Nelson, Al Martino, The Cure és Kate Bush zeneszámai mellett:

 

A videó The Mind Of A Chef sorozat különkiadása. Az epizódok letölthetőek (nem ingyenesen) INNEN.

 

Regisztrálni a játékra itt lehet: link...
A játékra már jelentkezettek által összeállított lejátszási listák gyűjteménye: link...
A The Mind Of a Chef Facebook-oldala: link...
Aktuális Sonos-kínálatunk a webshopban: link...


Címkék:   Sonos   Spotify   Potluck   nyereményjáték   piknik  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu