Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Sonos vezérlés a Spotify appból

Sonos vezérlés a Spotify appból

2016. december 18.  13:38
|

A Sonos zenelejátszókon már időtlen idők óta elérhető a Spotify zeneszolgáltatás, mind az asztali, mind a mobil Sonos Controller appok segítségével. Mostantól a Spotify mobil alkalmazást használva bármikor átirányíthatjuk a telefonon, tableten éppen hallgatott zenét hálózatunk Sonos lejátszóira. Így otthon – de akár vendégségben – is használhatjuk a Spotify felületét, miközben a Sonos lejátszókat hallgatjuk.

Ahogy az alábbi videó is szemlélteti, ezentúl ha az utcán Spotify-t hallgatunk a mobilunkon, majd hazaérkezünk, egy másodpercet sem kell elmulasztanunk az éppen játszott zeneszámból, egyszerűen csak a fülhallgatóról a Sonos lejátszókra váltunk, és ehhez ki sem kell lépni a Sonos appból:

 

 

Ha Spotify-t használó ismerőseink nálunk – akiknek van otthon Sonos lejátszója – vendégeskednek, saját mobiljuk Spotify alkalmazásában is kijelölhetik a mi hálózatunk Sonos készülékeit, mint az ő zenéik lejátszó eszközét. Hasonlóan, ha mi vagyunk látogatóban valahol, ahol a wifi hálózaton Sonos lejátszók is elérhetőek, a mi Spotify appunk is megtalálja azokat.

A Spotify mobil alkalmazások legújabb verziójában az éppen játszott zenék képernyőjének alján a Más készülékek is elérhetőek (Devices Available) feliratra kattintva ezentúl a Spotify fiókunkhoz kapcsolt (Spotify Connect) eszközeink (pl. telefon, laptop) mellett már nem csak Airplay és Bluetooth kompatibilis lejátszók, de a hálózaton fellelhető Sonos készülékek is megjelennek.

A fentiek előfeltétele, hogy a Sonos Controller programban engedélyezzük, hogy a Spotify appból is elérhetőek legyenek a lejátszóink. Ehhez csak a Spotify szolgáltatáson belül a Control Sonos from Spotify opciót kell bekapcsolni a Controller-ben.

 

A Spotify dedikált Sonos oldala magyarul: link...
Aktuális Sonos-kínálatunk a webshopban: link...


Címkék:   Sonos   Spotify  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu