Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Több gondot okoz az iOS 5.0.1-es frissítése, mint ...

Több gondot okoz az iOS 5.0.1-es frissítése, mint amennyit megoldott

2011. november 16.  13:08
|

Bár az Apple háza táján ez annyira nem jellemző, most mégis felvették a konkurenciával a lépést a frissítések területén, ugyanis az iOS 5 első frissítése ugyan javított pár bosszantó hibát, de több újat is generált.

Az iOS 5 nemrég, az iPhone 4s megjelenése után jelent meg. Már az elején több felhasználó jelezte, hogy gondok vannak az akkumulátorokkal, amit főleg a 4s-en lehetett érezni.

iOS 5.0.1 update

Ezt a hibát hivatott az 5.0.1-es verzió javítani, ami valahogy még mindig nem tökéletes, viszont cserébe sok panasz érkezik a megbízhatatlan WiFi kapcsolatra, a mikrofon időszakos elnémulására, illetve a mobil hálózat eldobására. Egyes felhasználók a névjegyalbum hibájával is találkoztak, amely iMessage küldésekor, vagy bejövő hívás esetén nem mutatja a nevet, csak a nyers telefonszámot. Mi a szerencsések közé tartozunk, és ezekkel a hibákkal nem találkoztunk a frissítés óta, bár hozzáteszem, az akku teljesítménye sem nőt, így némileg elmarad a gyárilag megadott értékektől.

Minden bizonnyal hamarosan újabb frissítésre számíthatunk, amely remélhetőleg már hozza az Apple-től elvárt színvonalat!


Címkék:   iPhone   iPhone 4s   iPad   iOS 5   Apple  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu