Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Megszűnik az Apple letöltési oldala, utalás az iWo...

Megszűnik az Apple letöltési oldala, utalás az iWork ’11-re

2011. július 14.  19:56
|

Már decemberben, röviddel a Mac App Store megnyitása előtt jelezte a cupertinoi gyártó, hogy az apple.com/downloads oldal meg fog szűnni, teret fog engedni az App Store-nak.

Az Apple letöltési oldala volt az on-line áruház előtti korszak azon felülete, ahonnan a felhasználók alkalmazásokat, játékokat, plug-in-eket szerezhettek be. Ennek lassan vége, most már felhívják a felhasználók figyelmét az App Store használatára, de gondolom a felhasználók nagy része már úgyis áttért, így feltehetőleg legtöbben észre sem vennénk, ha holnap már nem lenne elérhető.

 

apple.com/de/downloads

 

Ami ennél érdekesebb, hogy az Apple német és francia oldalán a grafikusok figyelmét elkerülte egy baki, így az iLife ’11 alatt az iWork ’11 szerepel, míg a virtuális áruházban még csak a 2009-es kiadás, azaz a „sima” iWork érhető el.

 

iWork '11

 

Én személy szerint nagyon szeretem használni az Apple alkalmazásait, így ha tehetem az iWork-öt részesítem az MS Office-al szemben előnyben. Az almás cég irodai csomagja mai napig megállja a helyét, de van jó pár terület ahol ráférne egy kis ráncfelvarrás. Remélem ez a figyelmetlenség arra utal, hogy már nem kell sokáig várnunk!


Címkék:   Apple   Mac App Store   Downloads   iWorks  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu