Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Kiderült pár részlet…

Kiderült pár részlet…

2011. június 21.  12:06
|

Mint múlt héten már írtuk a nyár elején (feltehetőleg az OS X Lion megjelenésével, vagy közvetlen utána) több Apple hardver frissítésére is lehet számítani. Az Apple feltehetőleg azért is vár ezekkel a frissítésekkel, hogy minél több felhasználót tudjanak már az elején a Lion mellé állítani.

A várható eszköz frissítésekkel kapcsolatosan eddig csak annyit tudtunk, vagy inkább sejtettünk, hogy érinteni fogja a Time Capsule-t, a MacBook Air-t, a Mac mini-t, a Mac Pro-t és még pár kiegészítőt.

Jelenleg ott tartunk, hogy a MacBook Air feltehetőleg Sandy Bridge processzorokat kapnak, Thunderbolt portot, és új grafikus gyorsítót.

 

MacBook Air 2011


A legfrissebb információk szerint a grafikus gyorsító az Intel HD Graphics 3000-ese lesz, amelyet jelenleg a 13”-os MacBook Pro-ban is használnak. Ami ennél érdekesebb, hogy az ultra könnyű és hordozható gépek processzorai feltehetőleg az alábbiak lehetnek, amelyek a héten jelentek meg az Intel belső árlistájában:

Core i5-2557M: 2 magos, 1.7GHz (Turbo Boost-tal 2.7GHz), 3MB cache, 17 watt
Core i7-2637M: 2 magos, 1.7GHz (Turbo Boost-tal 2.8GHz), 4MB cache, 17 watt
Core i7-2677M: 2 magos, 1.8 GHz (Turbo Boost-tal 2.9GHz), 4MB cache, 17 watt

A Time Capsule-val kapcsolatosan is derültek ki friss részletek. Ami talán a legfontosabb sok felhasználó részére, hogy 2 illetve 3 TB-os méretben is kapható lesz. Az Airport Extreme pedig továbbra is csak egy kivitelben lesz elérhető.

 

Time Capsule

 

Sajnos ennél több információ még nincs az eszközökkel kapcsolatban, de ha nem találnak ki valami nagyon különlegeset, korszakalkotót, akkor továbbra sem lesz érdemes váltani az Apple eme két készülékére. Frissítésük mellett szólnak az egyre inkább csökkenő készletek, illetve az FCC-nek benyújtott adatlapok képei is.

FFC Airport ExtremeAz új Airport Extreme FFC specifikációjából kikerült kép


Címkék:   Apple   OS X Lion   MacBook Air   Time Capsule   Airport Extreme   Mac mini   Mac Pro   MacBook  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu