Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Apple iTunes Cloud – rajtra kész

Apple iTunes Cloud – rajtra kész

2011. április 22.  0:28
|

A Reuters hírügynökség jelentése szerint az Apple befejezte az iTunes Cloud Streaming szolgáltatásának fejlesztését. A cupertino-i cég még a Google megoldása előtt szeretné aktiválni azt.

Ez mindenképp érdekes számunkra, ha hinni lehet a híreszteléseknek. Jól informált forrásokra hivatkozva több külföldi blog is tényként kezeli az információt, miszerint a Google szolgáltatása napokon belül elindulhat, így az Apple-nek sem maradt vesztegetni való ideje.

iTunes Cloud Streaming

 

Azt, hogy az iTunes Cloud Streaming hol lesz elérhető még mindig homály fedi. Sajnos nagy a valószínűsége, hogy Magyarországon – hasonlóan az iTunes zenei boltjához – nem lesz elérhető a szolgáltatás, igaz jelenleg még azt sem tudjuk, hogy ez pontosan mit is takar.
Egyes szakemberek szerint az Apple kaliforniai, újonnan létesített, hatalmas szerver-farmjára épülő szolgáltatásával saját, az interneten keresztül bárhonnan elérhető média könyvtárat hozhatunk létre. Ugyanakkor sokan reménykednek, hogy a szerver-farm elhozza a részben ingyenessé váló Mobile Me szolgáltatásokat, amit alátámaszt az a tény is, hogy az az Apple Store-ból már nem is rendelhető.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, és reménykedünk benne, hogy előnyeit idehaza is élvezhetjük majd.Címkék:   apple   itunes   cloud streaming   cloud   google  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu